SKINCARE_2

HUIDCHECK  (kosteloos)
Kom te weten welk huidtype jij hebt en welke IK SKIN & PERFECTION producten bijdragen aan jouw huidwensen. 

Maak jouw afspraak

MEET & TREAT Kennismakingsbehandeling (75,-) 

Kom je voor het eerst voor een gezichtsbehandeling? Boek dan deze kennismakingsbehandeling. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Daarnaast doen we een intake waarbij we verder kijken dan alleen de buitenkant, een huidanalyse, gezichtsbehandeling en ontvang je een set producten om ook thuis de huidverbetering voort te zetten! Duur is ca 90 minuten.

Maak jouw afspraak

IK SKIN & CARE BASIC  (€49,95)
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling . Reiniging, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging , zonder welkomstritueel en zonder massage. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Let op! Werken we volgens het fase systeem aan jouw mooiste huid? Dan kan er een toeslag gerekend worden voor extra productgebruik. Hiermee passen we de behandeling helemaal aan aan jou huidwens en maken we de behandeling intensiever.

Maak jouw afspraak

IK SKIN & CARE COMPLETE  (€59,95)
Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning ervaart. Als de basic behandeling, maar met Healthy Reset Massage. Inclusief epileren. Deze behandelingen duurt ongeveer 75 minuten.

Let op! Werken we volgens het fase systeem aan jouw mooiste huid? Dan kan er een toeslag gerekend worden voor extra productgebruik. Hiermee passen we de behandeling helemaal aan aan jouw huidwens en maken we de behandeling intensiever.

Maak jouw afspraak

IK SKIN & CARE DELUXE  (€71,95)
De ultieme ontstressende behandeling waarbij je zult genieten van heerlijke massages en huidverbetering op gezonde wijze. Als de basic fase 1 behandeling, maar met welkomstritueel, Healthy Reset Massage, oor-hoofdhuidmassage en handmassage. Inclusief epileren. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Let op! Werken we volgens het fase systeem aan jouw mooiste huid? Dan kan er een toeslag gerekend worden voor extra productgebuik. Hierbij passen we de behandeling helemaal aan aan jouw huidwens en maken we de behandeling intensiever.

Maak jouw afspraak

IK SKIN & RELAX (€39,95)
Voor wie gewoon even een uurtje wil relaxen! Reiniging, gezicht, decolleté, schouder, nekmassage, masker en dag/nachtverzorging. Deze behandeling duurt ongeveer 60  minuten.

Maak jouw afspraak

IK SKIN & CARE FOR MEN (vanaf €49,95)
Eigenlijk gewoon gelijk aan de jeugd treatment, alleen met een wat meer volwassen naam. Of hetzelfde als Skin & Care, alleen zonder het epileren. Mogelijk in basic of complete met massage. Let op: er kan extra behandeltijd worden gerekend als het reinigen van de huid meer tijd in beslag neemt!

Maak jouw afspraak

IK SKIN & CARE JEUGD (€49,95)

Een behandeling gericht op het diep reinigen van de huid en het in balans brengen van de talgproductie en het vochtgehalte. Werkt tegelijk kalmerend voor de onrustige huid. Deze behandeling is tevens een mooie start van de intensieve acne behandelingen, eventueel in kuurverband. Kijk voor meer informatie hierover bij de Power treatments. Let op: er kan extra behandeltijd worden gerekend als het reinigen van de huid meer tijd in beslag neemt!

Maak jouw afspraak

POWER TREATMENTS

SKIN & REDNESS (vanaf €59,95)
Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op! Af te spreken in basic of complete.

Maak jouw afspraak

SKIN & AGE (vanaf €59,95)
Mooi oud worden, wie wil dat nou niet? Bij de Skin & Age behandelingen verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen. Af te spreken in basic of complete. Bij de complete zit het mooie en zeer effectieve organic modelling mask.

Maak jouw afspraak

SKIN & ACNE (vanaf €59,95)

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging. Bij een eerste behandeling zullen we starten met een basisbehandeling om de huid kennis te laten maken met de unieke werkstoffen. Het mooiste resultaat wordt behaald in kuurverband. Neem hiervoor contact met mij op.

Maak jouw afspraak

SKIN & FOOD: HET ENIGE VOEDINGSPROGRAMMA VOOR EEN MOOIE & GEZONDE HUID! ( vanaf €14,95)

Wil jij met gezonde voeding je huid ondersteunen? Dit kan vooral bij huidproblemen erg zinvol zijn! Tijdens en Quick course van 15 minuten vertel ik je kort over je huid en de bijbehorende voedingsadviezen. Wil je uitgebreid aan het werk gaan, boek dan de Special course. In 10 weken gaan we samen aan de slag naar een beter voedingspatroon en een betere huid!

Maak jouw afspraak

BINDWEEFSELMASSAGE: BOOTCAMP VOOR DE HUID (vanaf €19,95)

Ben je op zoek naar dé oplossing die jouw huid verstevigt en egaliseert? Kies dan voor een behandeling met bindweefselmassage naast het gebruik van IK SKIN PERFECTION producten! Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat verklevingen worden losgemaakt, waardoor afvalstoffen goed afgevoerd worden. De doorbloeding van je huid wordt dankzij deze bootcamp optimaal geactiveerd. Resultaat: een verbeterende huidconditie en de ideale stap naar een perfecte huid!

Met deze massage kun je de volgende effecten bereiken ⤵️
• Stimuleren van de doorbloeding
• Verbetering van de huidconditie
• Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine vezels
• Verklevingen worden losgemaakt
• Vermindering van lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en littekens
• Verbetering van de huidstructuur en huidteint
• Verbetering van de opname van werkstoffen

Boek hem los of voeg hem toe aan een gezichtsbehandeling!  
De mooiste resultaten worden behaald in kuurverband (4/6 behandelingen wat korter op elkaar en daarna bijhouden).

Maak jouw afspraak

MEDICAL

SKIN & MEDICAL FACIAL REFLEX TREATMENT (€84,95)
Tijdens behandelingen als chemotherapie, bestraling en het gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode extra aandacht nodig. De Medical facial reflex treatment is hier speciaal voor ontwikkeld. De speciale massage brengt een diepe ontspanning en versterkt tegelijk het immuunsysteem. De producten uit de Medical Collection zijn mild en veilig om te gebruiken voor, tijdens en na medische trajecten. Ze helpen de huid te herstellen, kalmeren en beschermen.

Wil je alleen productadvies? Ook dat kan! 

Maak jouw afspraak

Lees meer over de Medical Skincare behandeling en producten.

OVERIG_2

BEHANDELEN STEELWRATJES, LICHTE COUPEROSE EN BLOEDBLAASJES (vanaf 30,00)

We zijn opgeleid in het verwijderen steelwratjes, lichte couperose en bloedblaasjes. Voordat we je huid verbeteren beoordelen we of wij het kunnen behandelen. Neem daarom eerst contact op voor een consultafspraak.

Bel of mail voor het maken van een afspraak.