SKINCARE_2

HUIDCHECK  (kosteloos)
Kom te weten welk huidtype jij hebt en welke IK SKIN & PERFECTION producten bijdragen aan jouw huidwensen. 

Maak jouw afspraak

MEET & TREAT Kennismakingsbehandeling (75,-) 

Kom je voor het eerst voor een gezichtsbehandeling? Boek dan deze kennismakingsbehandeling. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Daarnaast doen we een intake waarbij we verder kijken dan alleen de buitenkant, een huidanalyse, gezichtsbehandeling en ontvang je een set producten om ook thuis de huidverbetering voort te zetten! Duur is ca 90 minuten.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI EEN BASIS BEHANDELING  (€55,-)
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling . Reiniging, epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging , zonder massage. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI EEN COMPLETE BEHANDELING  (€66,-)
Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning ervaart. Als de basic behandeling, maar met gezichtsmassage. Inclusief epileren. Deze behandelingen duurt ongeveer 75 minuten.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI EEN  DELUXE BEHANDELING  (€77,-)
De ultieme ontstressende behandeling waarbij je zult genieten van heerlijke massages en huidverbetering op gezonde wijze. Als de basis behandeling, maar met gezichts en oor-hoofdhuidmassage. Inclusief epileren. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI EVEN RELAXEN (€40,-)
Voor wie gewoon even wil relaxen! Reiniging, gezicht-decolleté-schouder-nekmassage met het masker en dag/nachtverzorging. Deze behandeling duurt ongeveer 45  minuten.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI VOOR DE MAN (vanaf €55,-)
Hetzelfde als de bovenstaande basis behandeling inclusief verzorgen van de wenkbrauwen. Mogelijk in basis of compleet met massage. Let op: er kan extra behandeltijd worden gerekend als het uitreinigen van de huid meer tijd in beslag neemt! We kunnen ook beslissen dat een vervolgafspraak handig is.

Maak jouw afspraak

GEWOON MOOI VOOR DE  JEUGD (€55)

Een behandeling gericht op het diep reinigen van de huid en het in balans brengen van de talgproductie en het vochtgehalte. Werkt tegelijk kalmerend voor de onrustige huid. Zónder wenkbrauwen modelleren. Deze behandeling is tevens een mooie start voor intensievere acne behandelingen. Kijk voor meer informatie hierover bij de Power treatments. Let op: er kan extra behandeltijd worden gerekend als het uitreinigen van de huid meer tijd in beslag neemt! We kunnen ook beslissen dat een vervolgafspraak handig is.

Maak jouw afspraak

POWER TREATMENTS

Powertreatments zijn verschillende soorten behandelingen gericht op specifieke huidwensen. We gebruiken hierbij intensievere producten, zoals peelingen en zuren.  Natuurlijk kan dit ook in combinatie met een klassieke massage, cupping of bindweefselmassage. De inhoud van de behandeltijd bespreken we namelijk samen, zodat we de behandeling helemaal kunnen aanpassen aan jouw (huid)wensen. Je kan kiezen voor 60 of 90 minuten.

SKIN & REDNESS (vanaf €70,-)
Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op! 

Maak jouw afspraak

SKIN & AGE (vanaf €70)
Mooi oud worden, wie wil dat nou niet? Bij de Skin & Age behandelingen verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen. 

Maak jouw afspraak

SKIN & ACNE (vanaf €70)

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging. Bij een eerste behandeling zullen we starten met een basisbehandeling om de huid kennis te laten maken met de unieke werkstoffen. Het mooiste resultaat wordt behaald in kuurverband. Neem hiervoor contact met mij op.

Maak jouw afspraak

BINDWEEFSELMASSAGE: BOOTCAMP VOOR DE HUID (vanaf €19,95)

Ben je op zoek naar dé oplossing die jouw huid verstevigt en egaliseert? Kies dan voor een behandeling met bindweefselmassage naast het gebruik van IK SKIN PERFECTION producten! Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat verklevingen worden losgemaakt, waardoor afvalstoffen goed afgevoerd worden. De doorbloeding van je huid wordt dankzij deze bootcamp optimaal geactiveerd. Resultaat: een verbeterende huidconditie en de ideale stap naar een perfecte huid!

Met deze massage kun je de volgende effecten bereiken ⤵️
• Stimuleren van de doorbloeding
• Verbetering van de huidconditie
• Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine vezels
• Verklevingen worden losgemaakt
• Vermindering van lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en littekens
• Verbetering van de huidstructuur en huidteint
• Verbetering van de opname van werkstoffen

Boek hem los of voeg hem toe aan een gezichtsbehandeling!  
De mooiste resultaten worden behaald in kuurverband (4/6 behandelingen wat korter op elkaar en daarna bijhouden).

Maak jouw afspraak

MEDICAL

SKIN & MEDICAL FACIAL REFLEX TREATMENT (€84,95)
Tijdens behandelingen als chemotherapie, bestraling en het gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode extra aandacht nodig. De Medical facial reflex treatment is hier speciaal voor ontwikkeld. De speciale massage brengt een diepe ontspanning en versterkt tegelijk het immuunsysteem. De producten uit de Medical Collection zijn mild en veilig om te gebruiken voor, tijdens en na medische trajecten. Ze helpen de huid te herstellen, kalmeren en beschermen.

Wil je alleen productadvies? Ook dat kan! 

Maak jouw afspraak

Lees meer over de Medical Skincare behandeling en producten.

OVERIG_2

BEHANDELEN STEELWRATJES, LICHTE COUPEROSE EN BLOEDBLAASJES (vanaf 30,00)

We zijn opgeleid in het verwijderen steelwratjes, lichte couperose en bloedblaasjes. Voordat we je huid verbeteren beoordelen we of wij het kunnen behandelen. Neem daarom eerst contact op voor een consultafspraak.

Bel of mail voor het maken van een afspraak.