ANNELIES

ONTMOET ANNELIES

GEW
OON MOOI

‘Less is more’, “What you see is what you get’. Twee uitspraken, waar ik mij zowel persoonlijk als in mijn bedrijf in kan vinden. Ik blijf graag bij de basis, ‘Gewoon’ goede huidverzorging, gezonde voeding, helder, eerlijk advies. Dat is ook mijn doel: mensen bewust maken van wat goede huidverzorging is.

Een belangrijk onderdeel hiervan is dat mijn producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Geen gedoe met rare chemische toevoegingen, maar milde doch effectieve producten. IK SKIN PERFECTION is een merk wat hier perfect op aansluit, daarom ben ik trots om te mogen werken met de producten in mijn salon.

Ik krijg energie als ik iemand kan helpen met ‘Gewoon’ tevreden, stralend en gezond zijn door middel van huidverbetering van hoog niveau. Want iedereen verdient het om Gewoon Mooi te zijn!

Bindweefselmassages

Bindweefselmassages stimuleren doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van je huid. Door regelmatige stimulatie wordt er nieuw collageen aangemaakt.

ONZE EXPERTISEN

Acné behandelingen

Acné, een veelvoorkomend huidprobleem. Onze behandeling vermindert en remt de ontstekingen af, stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt.

FOOD behandelingen

Mooi van buiten én binnen! Met voeding kun je je huid ontlasten en voorzien in vitamines die het nodig heeft. 

ERVARINGEN