MERKEN

IK SKIN PERFECTION

IK SKIN PERFECTION is puur, natuurlijk en transparant. De producten hebben niks te verbergen, alleen maar toe te voegen.

IK Skin Perfection is er voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentaties en eczeem huiden. 

Gewoon mooi met Annelies is één van de exclusieve IK SKIN PERFECTION salons.

IK SKIN PERFECTION
- MEDICAL COLLECTION -

Tijdens behandelingen als chemotherapie, bestraling en het gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode extra aandacht nodig. De Medical Collection is speciaal ontwikkeld voor de behandeling bij intensieve medicatie. De Medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere huidverzorging. Tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes.

Lees hier meer over de Medical Skincare behandeling en producten

LOVELI

Loveli is bekend van hun fijne deodorant zonder aluminium en alcohol. Volledig natuurlijk, gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten je huid niet afsluiten maar juist verzorgen! Naast deodorant maakt Loveli ook heerlijke bodyproducten voor hem en haar. Wij zijn gewoon fan!

LILY LOLO

Lily Lolo is een Brits merk met professionele producten. Met de hoge kwaliteit minerale make-up en de nieuwste beauty must-haves, creëer je een natuurlijke, gezonde uitstraling.

Lily Lolo is exclusief verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en in Nederland! En natuurlijk ook gewoon, bij ons verkrijgbaar.