MEDIKAL SKIN

HUIDVERZORGING BIJ KANKER

Een ziekte kan veel huidongemakken met zich meebrengen. IK Skin Perfection schenkt als één van de eerste huidverzorgingsmerken aandacht aan huidverzorging bij ziektes. 

Tijdens chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie krijgt de huid het zwaar te verduren. Gedurende de behandelingen heeft de huid tijd nodig om zich te kunnen herstellen. Het belangrijkste wat wij kunnen doen is de barrièrefunctie van de huid sterk maken door zo veel mogelijk te kalmeren en beschermen. Gebruik tijdens de behandeling en het herstel huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen, hierdoor verklein je de kans op pigmentvlekken overgevoeligheid, en een doffe en droge uitstraling.

De Medical Collection van IK Skin Perfection is de enige collectie die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie. 

sorb-cover

MEDICAL SKINCARE BEHANDELING

Bij de Medical Skincare behandeling wordt de huid beschermd en verzorgd tijdens een fijn ontspanningsmoment. We houden vanzelfsprekend rekening met de do’s en dont’s die gelden bij mensen met een verzwakt immuunsysteem en bekijken altijd hoe we de behandeling zo passend mogelijk kunnen maken. Hierbij maken we gebruik van de Medical Skincare producten. De producten hebben:

  • geen chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine;
  • geen synthetische geurstoffen (parfums);
  • geen kleurstoffen;
  • geen belastende stoffen;
  • een pH-waarde gelijk aan de huid.
  • Daarnaast is deze behandeling uit te breiden met de Facial Reflex gezichtsmassage. Een massage gebaseerd op de Chinese zienswijze. Door middel van drukpunten bereiken we een diepe ontspanning en helpen we het lichaam met het versterken van het immuunsysteem. 

Wil je iemand een hart onder de riem steken? De Medical Skincare behandeling is ook perfect om cadeau te doen.

SILKY ORGANIC RECOVER BOX

Tijdens behandelingen als chemotherapie, bestraling en het gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode extra aandacht nodig. De Medical Collection is speciaal ontwikkeld voor de behandeling bij intensieve medicatie. . 

De Silky Organic Recover Box is in April 2019  uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele cosmeticabranche.

In de Silky Organic Recover Box vind je de volgende producten: SILK+: Milde reiniging, RECOVER+: Kalmerende huidherstellende 24H crème, DE-ITCHY+:  Beschermende en huidherstellende olie en LIP+: Milde verzorgende vegan lipbalsem.

De Silky Organic Recover Box aanschaffen voor jezelf of iemand die het nodig heeft? Bel of mail ons, dan zetten wij hem voor je klaar!