Afkicken!

Gepubliceerd door Annelies op

Vanmorgen heb ik telefonisch contact gehad met een klant die sinds twee weken de producten van IK! Skin Perfection gebruikt. Ik vroeg haar hoe het met haar huid gaat sinds het gebruik. Ze vertelde dat ze de eerste twee weken een drogere huid had met wat bultjes. Sinds gisteren ervaart ze dat haar huid weer gladder en zachter gaat aanvoelen.
Ook gaf ze aan verder geen allergische reactie te hebben gehad, wat ze op veel andere producten wel had.

De reactie van haar huid hoort bij het ‘afkicken’ van de huid van de minerale oliën (afkomstig van aardolie!) die in veel reguliere verzorgingsproducten worden gebruikt en is volledig normaal. Je huid raakt gewend aan het laagje wat de minerale oliën over je huid leggen. Dit laagje sluit je huid af, waardoor werkstoffen minder goed binnen kunnen dringen maar afvalstoffen ook slechter kunnen worden afgevoerd. Wanneer je stopt met deze producten, moet je huid eerst die afvalstoffen kwijt, hij gaat als het ware ontgiften. Dit kun je merken aan wat schilfertjes, pukkeltjes of bultjes na eerste twee weken. Even volhouden, maar na drie á vier weken zal je merken dat je huid er beter gaat uitzien dan voor die tijd! Nog een voordeel, doordat de IK! producten geen minerale vetten bevatten, legt het geen afsluitend laagje en kan je huid maximaal profiteren van de hoog geconcentreerde natuurlijke werkstoffen!

Win-win toch?!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *