‘Gewoon groen’ of ‘geitewollensokkengeneuzel’

Gepubliceerd door Annelies op

Wat maakt de producten van IK! Skin Perfection nou zo bijzonder? Waarom heb ik er voor gekozen om hiermee te gaan werken in mijn salon?

Eerst maar eens een aantal punten waar IK! Skin Perfection voor staat:

  • Elke huid hoort van nature gezond te zijn
  • Geen onnodige en huidonvriendelijke stoffen, vrij van minerale olie, zoals paraffine en vaseline
  • 100% actieve en groene cosmeceuticals (natuurlijke werkstoffen)
  • Fris, zuiver en puur
  • Less is more!11084156_764172363680817_1560593031438763287_o

Het lijstje kan nog veel langer worden, maar voor nu even genoeg.
Heb je nog een beetje suf gevoel bij het bovenstaande? Laat me dan proberen je bewust te maken van één en ander.  😉

We weten allemaal dat het niet gezond voor ons is om de hele dag friet, chips, frituursnacks, croissants, puddingbroodjes, snoep etc te eten. Hierin zitten weinig goede bouwstoffen, nauwelijks vitamines, maar vooral veel ongezonde vetten. Dit met alle gevolgen van dien. We kiezen daarom vaker voor rauwkost, groente en fruit. We sporten wat en zorgen voor een goede nachtrust.

Maar wist je, dat ook je huid gebaat is bij het gebruik van ‘gezonde’ producten? In de meeste populaire huidverzorging zit als voornaamste ingrediënt Paraffinum liquidum. Dit is een stof afkomstig van aardolie en heeft als eigenschap dat het je huid glad en soepel maakt, maar ook afsluit! Er kan geen werkstof meer intrekken, er kan geen afvalstof meer naar buiten! Gevolg? Een onrustige huid, die uit balans is. Rode bultjes, schilfering, jeuk zijn klachten die hier het gevolg van kunnen zijn. Oplossing? Overstappen naar huidverzorging die de huid weer in balans brengt en daarna op een natuurlijke manier verzorgt!

Nou! Laat ik nou om bovenstaand verhaal voor IK! Skin Perfection hebben gekozen!!
En denk je nou: “mooi verhaal, maar alles wat ‘groen’ is, is ineens ook 3x zo duur!” Dat valt mee. Je hebt al een 24-uurs crème vanaf €32,95. Dat is ongeveer €16,50 voor overdag en €16,50 voor je nachtverzorging. Uit ervaring weet ik, dat een gemiddeld potje crème uit de drogist ook  rond die prijs ligt. Tel daar de voordelen voor je huid bij op en de keus lijkt me simpel 😉

Binnenkort kun je bij mij terecht voor een MEET & TREAT behandeling! Ik geef je een korte behandeling, maak een huidanalyse én geef je advies voor thuisverzorging!

Vind je het nog steeds ‘geitewollensokkengeneuzel’? Of ga jij ook voor Gewoon groen?13962910_1006710366093681_6479290630965540472_o

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *